Wie zijn we?

Praktijk KLIM is actief op verschillende basisscholen in Brabant en opgericht door Jan-Pieter Timmermans.

Jan-Pieter

Jan-Pieter heeft meer dan tien jaar ervaring als kinderoefentherapeut Cesar. In zijn werk op diverse scholen (o.a. speciaal basisonderwijs) deed hij brede expertise op in het behandelen van motorische ontwikkelingsachterstand bij kinderen. Na zijn opleiding Oefentherapie Cesar aan de Hogeschool Utrecht, spijkerde Jan-Pieter zijn kennis op verschillende vakgebieden bij door diverse (deeltijd)opleidingen te volgen, waaronder psychomotorisch remedial teacher (kennis over de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen) en spelbegeleiding. Overgewicht en een ongezonde leefstijl blijken steeds belangrijkere oorzaken voor problemen met de motorische ontwikkeling (en vice versa). Daarom specialiseerde hij zichzelf ook als leefstijlcoach.

“Het enthousiasme van kinderen werkt aanstekelijk. Ze zijn erg gemotiveerd, waardoor ze vaak snel vooruitgaan. Ik laat kinderen graag zelf succes ervaren, waardoor ze zich competenter voelen en weer plezier beleven in bewegen.”

Annelotte

Annelotte Marks is afgestudeerd als oefentherapeut en werkt voor KLIM momenteel in regio Helmond/Eindhoven. Daarnaast studeert ze om zich nog verder te specialiseren als kinderoefentherapeut.

Lonneke

Sinds 2020 wordt het team van KLIM versterkt door oefentherapeut Lonneke Sillekens. Zij is werkzaam in Eindhoven en Best. Ook Lonneke studeert hiernaast om zich verder te specialiseren tot kinderoefentherapeut.

Meer weten? Neem contact met ons op via:

info@praktijkklim.nl
06 284 857 73

Copyright Praktijk KLIM - Privacy Policy - Door Spruit Digital